jungle en duiken

4 november 2009 - Phuket, Thailand

Olaa,

Hoe gaat het met jullie? Met ons nog steeds goed. Heel veel gedaan afgelopen dagen!

Vanuit Sandakan zijn we naar een klein jungledorpje (Bilit) gegaan. Hier hebben we 2 dagen overnacht en overdag voornamelijk tours over de rivier gemaakt op zoek naar dieren. Veel soorten apen, krokodillen, kudde wilde olifanten, allerlei 'bijzondere'  vogels en nog een heel veel meer gezien. Vooral de krokodillen en olifanten waren bijzonder om te zien. We sliepen in de accomodatie van een lokaal 'zakenmannetje'  die het runde met zijn vrouw. Hebben hier een leuke tijd gehad, ook omdat we een ouder stel (matt &connie) hebben ontmoet. Geweldige mensen (ook al liggen hun roots in Duitsland) die 10 jaar in zuid afrika hebben gewoont, 8 jaar op een zeilboot de halve wereld over gevaren zijn en de laatste 3 jaar over land aan het reizen zijn. Echte levensgenieters met teveel vrije tijd.

Samen met Matt & Connie zijn we naar het eiland Mabul gegaan. Ook hier hadden we een superleuk guesthouse dat gerunt werd door een lokaal zakenmannetje en zijn familie. Mabul/Sipadan staat bekend als 1 vd mooiste duikplekken en dus hebben we hier ons duikbrevet gehaald. Het was ook echt super mooi, het koraal, vissen, schildpadden, inktvissen ed. Helaas weinig fotos onderwater kunnen nemen. Onze duikinstructeur (wolffgang) was rond de 50 en is de meest rustige en relaxte persoon die we ooit hebben ontmoet. Hij heeft de halve wereld over gereist en woont op plekken waar die duikinstructeur kan zijn. Love & peace dan komt alles goed..

Op dit moment zijn we in Phuket. We houden nog ff lekker vakantie om zondag nog 1 dag in bangkok te kunnen shoppen. En dan.. Nederland..

Tot over een week!

Deel dit reisverhaal:

Foto's

Zonsondergang op Mabul Eiland
Neusaap
Mabul Eiland
Onze vriend in ons resort op Mabul

Chris Lagerweij:
4 november 2009
O.k. jongens, wat vliegt de tijd 't zal wel omgevlogen zijn, maar met een rugzak vol ervaringen rijker zal de terugreis straks ook mooi zijn. Voor het geval dit de laatste was, wij hebben jullie nieuwsbrieven met veel belangstelling en plezier gelezen, bedankt daarvoor. Geniet nog even en dan een goede thuisreis gewenst,
Martine & Chris Lagerweij
Mariska:
4 november 2009
Niels, eindelijk weer wat fotos (en een piepklein verhaaltje)!!

Wat gaaf zeg, dat je nu ook je duikbrevet hebt gehaald!!
En dan ook nog eens meteen een schildpad gezien!! Daar ben ik stiekem wel een klein beetje jaloers op hoor!!

Echt onwijs benieuwd naar al die fotos van jullie!! Dirk en ik moeten er zeker wel een HEEL WEEKEND voor uittrekken??

X, je zus
Theo en Nel:
Hoi Niels,
Fijn om weer van jullie te horen. Wij kijken er iedere keer weer naar uit. Wat een belevenis allemaal weer, ben ook erg benieuwd naar je verhalen en de foto's. Geniet nog lekker van de laatste week voor jullie de grote reis terug maken.

Liefs Mama
Danila:
Hee boys,

Geniet nog maar ff van die laatste paar dagen. Voor mij is de tijd gevlogen, maar hoop van harte dat het voor jullie niet zo snel is gegaan.

En Niels, kom je gezellig weer een keer theedrinken bij ons? Dan zorg ik voor Summerlove!! :P Uiteraard mag je ook gewoon weer een dagje komen werken om weer uit het vakantieritme te komen hihihi. Ik ben erg benieuwd naar de andere verhalen en foto's. Dit was eigenlijk maar een snoepje tussendoor, die heel erg lekker was, dus we hebben trek in meer. Kom maar op zou ik zeggen.

Hopelijk tot snel!

Liefs,
Danila
Jaap en Anneke:
5 november 2009
Hoi Niels en vrienden

Ga nog even genieten van de laatste week en koop niet teveel . Ik wens jullie een hele goede terug reis en Niels kom de rest van de foto's ook eens laten zien bij je Oom en tante.

Groetjes Anneke
Rob (Suusjes kant):
8 november 2009
Hoi jongens,

Volgens mij hebben jullie ontzettend veel gezien en dat blijven mooie herinneringen,

gr. Rob
gert:
16 november 2009
he niels, k heb ook ff julie verhalen gelezen.. gaaf om te lezen, helemaal omdat ik de 20e naar thailand vlieg. weet je in bangkok een leuk en goedkoop hostel wat je me kan aanraden? hoe is puhket trouwens? heb daar een paar negatieve verhalen over gehoort of valt dat wel mee?? mzzl

Laat een reactie achter

* Naam:
* E-mail: (wordt niet getoond)
Website: (optioneel)
* Reactie: